Groothandel

Net zoals bij retail wilt u er binnen het groothandelsegment voor zorgen dat u uw klanten snel verder kunt helpen. Een optimale opvolging van uw eigen stockniveaus en de complexe prijs- en kortingsstructuren zijn hiervoor essentieel.

 

Via een geïntegreerde oplossing zorgen we voor een efficiënt beheer van artikelen, prijzen en voorraden. Zo houdt u constant rekening met het verloop van uw producten.

 

Met de toonbanktoepassing beheert u bovendien snel en efficiënt verschillende orders en integreert u een volledig kassasysteem in uw ERP-oplossing.

Contact us

Sana: e-commerce

Met een online webshop zorgt u ervoor dat klanten 24/7 bij u terecht kunnen. De geïntegreerde software voor e-commerce van SANA haalt alle informatie meteen uit uw Dynamics-oplossing, zo blijft uw webshop steeds up-to-date!

Lees meer

Datahaven: innovatieve beheeroplossingen

Datahaven is een oplossing voor het digitaal beheren van documenten binnen Microsoft Dynamics. Van eenvoudige archivering tot complexe goedkeuringsstromen, Datahaven biedt een oplossing voor snelle verwerking, archivering en raadpleging.

Lees meer

Welke POWERBLOX kunt u gebruiken?

Cash register Lite

Vlotte registratie van toonbankverkopen binnenin uw Dynamics-oplossing.

Read more

Wholesale

Complete applicatie voor al uw groothandelsactiviteiten. 

Read more

Mobile scanning

Stuur uw magazijnmedewerkers aan via mobiele scanners en laat alle magazijnhandelingen registreren via eenvoudige scanopdrachten.

Read more

EDI

Eenvoudige opvolging en integratie van alle elektronische berichten via het EDI-platform.

Read more

Transport connector

Eenvoudige integratie van de aanmelding van uw transporteur tot het printen van transportlabels, binnen uw ERP-systeem.

Read more

Ask? Contact us via the form below.

This website uses cookies to ensure you get the best experience.

more info continue