Rental

Of het nu gaat over trucks of gereedschap, binnen de verhuursector zijn beschikbaarheid en onderhoud dé factoren om rekening mee te houden bij het opstellen van uw planningen. En hoe groter uw aanbod, des te complexer de opvolging van uw stock.

De oplossingen die we aanbieden zijn geschikt voor grote en kleine verhuurbedrijven. Dankzij het geïntegreerde ERP-systeem heeft u een uitgebreid overzicht voorhanden en blijft u in realtime op de hoogte van alle stockniveaus en verhuurdata.

Contact us

Datahaven: innovatieve beheeroplossingen

Datahaven is een oplossing voor het digitaal beheren van documenten binnen Microsoft Dynamics. Van eenvoudige archivering tot complexe goedkeuringsstromen, Datahaven biedt een oplossing voor snelle verwerking, archivering en raadpleging.

Lees meer

DIME.SCHEDULER:

Een grafische planningstool die u de meest efficiënte planning op de markt biedt. Zo kunt u snel en eenvoudig verschillende resources plannen, taken aan hen toewijzen en verschuivingen doorvoeren. Dit zowel voor bedrijven die op projectbasis als ondernemingen die op productie en service gefocust zijn. Door de integratie komt alles perfect in Microsoft Dynamics terecht.

Lees meer

Welke POWERBLOX kunt u gebruiken?

Rental Module

Complete oplossing waarmee u het overzicht van uw stocks en administratie bijhoudt.

Read more

Ask? Contact us via the form below.

This website uses cookies to ensure you get the best experience.

more info continue